Wo-ai, Pao-Pei (1972)

Barn | 1 time, 13 minutter
Rating:
0/10

Handling

Hørespill for barn i tre deler av Thomas C. Lengyel.

Den amerikanske journalisten Farnsworth kommer til Hong Kong for å skrive om barna i denne byen som vrimler av flyktninger. Han møter den sju år gamle, foreldreløse jenta Pao-Pei. Historien om Pao-Pei er sann, både hun og journalisten finnes i virkeligheten.

Oversatt og bearbeidet av Sissel Lange-Nielsen. Instruktør: Georg Richter. Teknisk regi: Aage Sandaker. Sendt i Barnetimen.

 

Et viktig papir (1:3)

Journalisten Farnsworth og sju år gamle Pao-Pei møtes på et barnehjem i Hong Kong. Farnsworth ønsker å adoptere henne og få henne til USA. Med: Per Sunderland (Farnsworth), Ling-Merete Andersen (Pao-Pei), Rolf Søder (Halliday) og Vibeke Falk (Frøken Gotham).

Hør i NRKs nettspiller

En ny venn (2:3)

Farnsworth vil gjerne adoptere Pao-Pei. Nå må han i retten for å bevise at han kan være en god far, selv om han ikke er gift. Pao-Pei er redd for å bli sendt tilbake til barnehjemmet i Hong Kong. Med: Per Sunderland (Farnsworth), Ling-Merete Andersen (Pao-Pei), Thorleif Reiss (Advokat Davis), Stig Egede-Nissen (Dommeren), Tone Aasen (Duyan), m.fl.

Hør i NRKs nettspiller

Skopusseren (3:3)

Pao-Pei har endelig fått seg en venninne og finner seg godt til rette på skolen. Men en dag kommer hun hjem til Farnsworth og forteller at hun skal gifte seg. Med Enrico, den mexicanske skopusseren. Med: Per Sunderland (Farnsworth), Ling-Merete Andersen (Pao-Pei), Gisle Merton (Enrico) og Thora Neels-Hansson (Fru Min, husholdersken).

Hør i NRKs nettspiller

Del:

Search