Ture Sventon i London (1976)

Barn, Komedie, Krim | 1 time, 34 minutter
Rating:
0/10

Handling

En kriminalspøk i fire deler av Åke Holmberg.

Sveriges skarpeste privatdetektiv får et oppdrag av lord Hubbard. Hjemme i Stockholm setter han seg på sitt flygende teppe med kurs for tåkebyen hvor det er lett for tyver å gjemme seg.

Sendt i Barnetimen. Forteller: Henki Kolstad. Instruktør: Erik Lassen. Teknisk regi: Aasmund Flo.

 

Episode Det har sikkert en naturlig forklaring(1:4)

Noen lusker rundt i hjemmet til lord Hubbard i London, og han finner ikke ut av hvem det er! Han ser seg nødt til å få hjelp av privatdetektiv Ture Sventon i Stockholm, som skal være den dyktigste i hele landet. Med et flyvende teppe kommer han seg rundt til oppdrag hvor enn de måtte være, og snart er han på vei til den engelske hovedstaden for å ta fatt på mysteriet. I rollene medvirker blant annet: Sverre Wilberg (lord Hubbard), Per Theodor Haugen (Ture Sventon) og Rolf Just Nilsen (herr Omar).

Hør i NRKs nettspiller

Episode Ingen katt freser uten grunn(2:4)

Privatdetektiv Ture Sventon har ankommet Park Street i London. Han setter i gang med etterforskningen, og første steg er å kle seg ut og te seg som lord Hubbard. Kan husets katt, frøken Polly, ha noe med saken å gjøre? I rollene medvirker blant annet: Per Theodor Haugen (Ture Sventon), Rolf Just Nilsen (herr Omar) og Sverre Wilberg (Lord Hubbard).

Hør i NRKs nettspiller

Episode Kjedelig med en person som alltid bare forsvinner(3:4)

Ture Sventon har pønsket ut en plan for å få tak i den mistenkte "Ilderen". Allikevel greier han å unnslippe, men detektiven gir seg ikke. I rollene medvirker blant annet: Per Theodor Haugen (Ture Sventon), Sverre Wilberg (lord Hubbard) og Aud Schønemann (Betty).

Hør i NRKs nettspiller

Episode Høk over høk(4:4)

"Ilderen" har omsider fått tak i angorakatten, frøken Polly. Privatdetektiv Ture Sventon får nyss om hvor skjulestedet er, og der møter han flere gamle kjenninger fra forbryterverden. I rollene medvirker blant annet: Per Theodor Haugen (Ture Sventon), Carsten Byhring (Gubben Larsson) og Roy Bjørnstad (Jimmy).

Hør i NRKs nettspiller

Del:

Search