Klart fly (1973)

Barn, Spenning | 58 minutter
Rating:
0/10

Informasjon

Hør hos NRK

Handling

Et hørespill i to deler etter en roman av Leif Hamre. Vi møter jagerflyavdelingen skvadron 317 under utprøving av en ny flytype. Under de første prøveflyvningene viser det seg at flyene har en feil. Tre fly styrter etter at de begynner å brenne i lufta. Dette er en frittstående fortsettelse av "Otter tre to kaller". Regissør: Jack Fjeldstad. Teknisk regi: Sture Bakke. Sendt i Scene U.

 

Alarm (1:2)

317-skvadronen får tre nye jagerfly. Disse må testes og prøves grundig før de er klare for flyving. Når det begynner å brenne i de nye flyene kommer kaptein Robertsen under mistanke. Kaptein Geir Gran prøver å finne ut av årsakene og dramatiske ting begynner å skje.

Hør i NRKs nettspiller

Farlig eksperiment (2:2)

Den nye flytypen viser seg å ha en feil. Det begynner å brenne når de er i lufta. Etter flere havari og nestenulykker mener Havarikommisjonen flyene må sendes tilbake til Kjeller og ingeniørene som jobber der. Teknisk sjef Robertsen i 317-skvadronen tar dette som et nederlag men gir seg ikke. Sammen med kaptein Geir Gran tar han en stor risiko når de prøver å finne en mulig årsak.

Hør i NRKs nettspiller

Del:

Anbefalte hørespill

Search