Telefonterroristen (1996)

Spenning, Krim | 1 time, 23 minutter
Rating:
0/10

Handling

Kriminalhørespill i to deler av Thomas Høegh, etter et konsept av Thomas Giertsen og Thomas Høegh. Det skal bare én maktlysten, utspekulert person til for å vise sårbarheten i et moderne Norge som har gjort seg avhengig av telekommunikasjon for å fungere. Thomas Høegh debuterer både som forfatter og instruktør i Radioteatret med en historie som er i full gang med å bli virkelighet. Teknisk regi ved Anna Carine Mostad. Produsent, dramaturg og annonsør: Nils Nordberg.

 

Telefonterroristen (1:2)

Det er kaos og panikk på Fornebu flyplass. Er det skjult en bombe der? Eller forberedes det et gassangrep? Uansett er dette bare begynnelsen på en affære som gir politiet og myndighetene hendene fulle. De som er med, er blant andre: Lars Sørbø (Ulf Ljåmann), Jan Grønli (Politibetjent Dag Gråberg), Anne Krigsvoll (Tonje Reinertsen), Joachim Calmeyer (Papa 1) og Frank Krog (Betjent Person).

Hør i NRKs nettspiller

Telefonterroristen (2:2)

Den mystiske telefonterroristen med en forkjærlighet for navnet Larsen har så langt klart å holde politiet for narr gang etter gang. Hans siste bedrift er å forårsake full utrykning til dansebandet Vikingarnas konsert i Oslo Spektrum. Men betjent Gråberg har begynt å få en anelse om hva slags menneske dette er, hvordan han går frem, og hvor han er å treffe. Sammen med sin nye venninne fra Telenor, Tonje Reinertsen, legger han en plan for å gi "Larsen" en dose av sin egen medisin. De som er med, er blant andre: Lars Sørbø (Ulf Ljåmann), Jan Grønli (Politibetjent Dag Gråberg), Anne Krigsvoll (Tonje Reinertsen), Joachim Calmeyer (Papa 1) og Frank Krog (Betjent Person).

Hør i NRKs nettspiller

Del:

Search