Genesis (1983)

Spenning | 1 time, 55 minutter
Rating:
0/10

Handling

En framtidsvisjon i fire deler av Steven Gallagher. Oversatt og instruert av Nils Nordberg. Teknisk regi: Gudrun Gardsjord.

 

Forskningsskipet Jernstjernen (1:4)

Et stjerneskip 30 lysår fra jorda. En menneskelig robot med funksjonsfeil. En 17-årig jente, utvalgt før hun ble født til en bestemt oppgave. Et billass med små gutter. Alt sammen tråder av et mønster som fører til Vegas, kompaniets by ...

Hør i NRKs nettspiller

En teknomat vender hjem (2:4)

Da Lestermann for mer enn tretti år siden ble programmert til teknomat, en menneskelig robot, hadde han en kjæreste som het Esther. Esther skal alltid være hjemme og vente på ham, når som helst han måtte komme, uforandret, like ung.

Hør i NRKs nettspiller

Omprogrammering (3:4)

Grepet av medlidenhet og med et ønske om å hjelpe Lestermann, arrangerer Esther en dristig flukt fra Vegas. Men hvordan skal de kunne ta opp kampen mot Kompaniet? En organisasjon som rår over alle tenkelige hjelpemidler, og hvis leder, en kald og kløktig datamaskin, ikke har noen betenkeligheter med å bruke dem?

Hør i NRKs nettspiller

Gjennom det svarte hullet (4:4)

Lestermann er tilbake på Jernstjernen, men som vingepilot. Det er vingepilotene som utfører de farlige oppdragene under letingen etter fremmede intelligente vesener i universet. Kaptein Delisle har besluttet at det farligste oppdraget skal gå til Lestermann ...

Hør i NRKs nettspiller

Del:

Search