Ingen må få vite det (1967)

Barn | 2 timer, 12 minutter
Rating:
0/10

Handling

Hørespill for barn i fem deler, av Barbara Sleigh. I en engelsk fabrikkby bor Molly, Jenny, Tony og Barty. De bor alle sammen i noen rekkehus tett ved jernbanelinjer og lagertomter; i et strøk som byr på store muligheter for øyne som ser. I serien får du blant annet høre om en hemmelig klubb, tyvejakt og katten Thomasine. Oversetter: Sonni Holtedahl Andersgaard. Instruktør: Erik Lassen. Teknisk regi: Ingrid Sahlin-Sveberg. Fortelleren: Helge Sverre Nesheim. Sendt i Barnetimen.

 

Hemmeligheten (1:5)

Molly og Barty møter nyinnflyttede Jenny. Jenny vet at det ikke er lov å ha dyr i nabolaget, men har likevel med seg katten sin Thomasine som hun nå prøver å gjemme bort. Nå har den fått kattunger, og barna gjør sitt beste for å hjelpe sin nye venninne.

Hør i NRKs nettspiller

Nye medlemmer (2:5)

Barna har funnet et hovedkvarter som er egnet for å gjemme bort den lille kattefamilien. Og med en felles hemmelighet er det ingenting i veien for å starte en hemmelig klubb.

Hør i NRKs nettspiller

Slagsmålet (3:5)

Kattungene vokser, og da er det viktig at både kattemor og unger får nok mat. Barna finner ut at de må tjene penger for å kunne forsørge dyrene, men når de møter noen som ikke vil betale for seg blir det bråk.

Hør i NRKs nettspiller

Bråk (4:5)

En fremmed har dukket opp i barnas hovedkvarter, og han er ikke spesielt hyggelig. Kan det være han som har gjort innbrudd i en forretning like ved? Når barna forsøker å oppklare tyveriet, rettes mistanken mot dem selv.

Hør i NRKs nettspiller

Jakten (5:5)

Barna finner tjuvgods inne i kattehuset, og pønsker ut en plan for å vise at de er uskyldige. På let etter bevis legger de ut på en ekte tyvejakt!

Hør i NRKs nettspiller

Del:

Search