I dekning bak muren (1969)

Barn, Spenning | 2 timer
Rating:
0/10

Handling

En hørespillserie for barn i fire deler, skrevet av Prudence Andrew. Fire gutter i London finner tilflukt i en hule der de kan gjemme seg bort fra omverdenen. Her kan de skjule seg fra en brutal gjeng med eldre gutter i samme nabolag, men problemene skal vise seg å vokse. Ginger, Knerten, Tony og Andy blir involvert i innbrudd, og gjemmestedet står i fare for å bli avslørt. Instruktør: Edith Thronsen Ranum. Teknisk regi: Odd Johan Nilsen. Sendt i Barnetimen.

 

Hulen (1:4)

Det er sommerferie, og guttegjengen er på jakt etter et nytt tilholdssted. Bak en mur finner de en hule de kan bruke som hemmelig møteplass. Problemet er bare å komme seg dit uten å bli oppdaget.

Hør i NRKs nettspiller

Flyktningen (2:4)

Ginger, Tony, Andy og Knerten har møtt Carlo som forteller at han har latt seg lure med på innbrudd. Guttene finner ut at de må hjelpe ham, og tar ham med til hulen for å pønske ut hva de skal gjøre videre.

Hør i NRKs nettspiller

Farlig knipe (3:4)

Faren for at skjulestedet blir oppdaget er overhengende, og det haster å få fraktet Carlo til et nytt sted. Når de finner ut at muren skal rives, blir situasjonen enda verre.

Hør i NRKs nettspiller

Avslørt (4:4)

Selv om politiet er farlig nær, og rivearbeidet snart blir igangsatt, vil ikke Carlo forlate hulen. Guttene vet at de må få ham vekk, men utfordringene står i kø.

Hør i NRKs nettspiller

Del:

Anbefalte hørespill

Search