Knut Gribbs bedrifter: Forbrytelse lønner seg aldri (1976)

Spenning, Krim, Knut Gribb | 3 timer, 20 minutter
Rating:
0/10

Handling

Kriminalhørespill basert på den fiktive Oslo-detektiven Knut Gribb, først beskrevet av Sven Elvestad i 1908.

 

Forbrytelse lønner seg aldri: I morderklør (1:8)

En hørespillserie i åtte episoder om mesterdetektiven Knut Gribb, forfattet og dramatisert av Nils Nordberg. Fullmektig Knut Gribb, helten fra tusen eventyr, står foran sitt livs farligste sak. Den begynner en mørk høstaften i 1938 i et dystert hus nede ved Akerselven. I rollene medvirker Tor Stokke (Knut Gribb), Knut Risan, Eli Anne Linnestad og Rolf Just Nilsen. (Sendt i serieprogrammet "Midt på lyse natta").

Hør i NRKs nettspiller

Forbrytelse lønner seg aldri: Den grønne redsel (2:8)

En hørespillserie i åtte episoder om mesterdetektiven Knut Gribb, forfattet og dramatisert av Nils Nordberg. Fullmektig Knut Gribb var nær ved å miste livet da han i forkledning deltok i et møte mellom forbrytere. En tegning av et hus er foreløpig det eneste spor han og Harald Brede har å følge for å finne ut hva bandens planer er, og hvem som er dens mystiske sjef. Et av bandemedlemmene befinner seg i politiets varetekt, men bare for en kort stund. I rollene medvirker Tor Stokke (Knut Gribb), Knut Risan, Eli Anne Linnestad og Rolf Just Nilsen. (Sendt i serieprogrammet "Midt på lyse natta").

Hør i NRKs nettspiller

Forbrytelse lønner seg aldri: Skygger i natten (3:8)

En hørespillserie i åtte episoder om mesterdetektiven Knut Gribb, forfattet og dramatisert av Nils Nordberg. Fullmektig Knut Gribb og Harald Brede er på sporet etter en forbrytelse som Olga Barcowa planlegger. Sporet har ført dem til ingeniør Wendels hus, men ennå vet ingen av dem at Olga Barcowa allerede har slått til mot Gerd, ingeniørens datter. I rollene medvirker Tor Stokke (Knut Gribb), Knut Risan, Eli Anne Linnestad og Rolf Just Nilsen. (Sendt i serieprogrammet "Midt på lyse natta").

Hør i NRKs nettspiller

Forbrytelse lønner seg aldri: Olga Barcowas hevn  (4:8)

En hørespillserie i åtte episoder om mesterdetektiven Knut Gribb, forfattet og dramatisert av Nils Nordberg. Fullmektig Knut Gribb og Harald Brede er på sporet etter den beryktede eventyrersken Olga Barcowa, kalt Den grønne redsel, som har kidnappet ingeniør Wendels datter. I rollene medvirker Tor Stokke (Knut Gribb), Knut Risan, Eli Anne Linnestad og Rolf Just Nilsen. (Sendt i serieprogrammet "Midt på lyse natta").

Hør i NRKs nettspiller

Forbrytelse lønner seg aldri: Dødskammeret  (5:8)

En hørespillserie i åtte episoder om mesterdetektiven Knut Gribb, forfattet og dramatisert av Nils Nordberg. Fullmektig Knut Gribb er kommet på sporet etter eventyrersken Olga Barcowa. Barcowa har presset ut av vitenskapsmannen, ingeniør Wendel, en hemmelig formel til et nytt sprengstoff. Brede blir skutt ned av Olga Barcowa og Gribb blir tatt til fange. I rollene medvirker Tor Stokke (Knut Gribb), Knut Risan, Eli Anne Linnestad og Rolf Just Nilsen. (Sendt i serieprogrammet "Midt på lyse natta").

Hør i NRKs nettspiller

Forbrytelse lønner seg aldri: Den røde masken  (6:8)

En hørespillserie i åtte episoder om mesterdetektiven Knut Gribb, forfattet og dramatisert av Nils Nordberg. Fullmektig Knut Gribb er tatt til fange av storforbryteren Thomas Ryer. Det lykkes Harald Brede å finne Olga Barcowas skjulested, men Olga får lurt Brede i en felle og flykter. I rollene medvirker Tor Stokke (Knut Gribb), Knut Risan, Eli Anne Linnestad og Rolf Just Nilsen. (Sendt i serieprogrammet "Midt på lyse natta").

Hør i NRKs nettspiller

Forbrytelse lønner seg aldri: Thomas Ryers siste ord  (7:8)

En hørespillserie i åtte episoder om mesterdetektiven Knut Gribb, forfattet og dramatisert av Nils Nordberg. Fullmektig Knut Gribb og Harald Brede har bare vunnet en midlertidig seier over sine motstandere. Thomas Ryer er fremdeles på frifot og Olga Barcowa har ennå ikke oppgitt sin plan om å få hånd om ingeniør Wendels sprengstoff. I rollene medvirker Tor Stokke (Knut Gribb), Knut Risan, Eli Anne Linnestad og Rolf Just Nilsen. (Sendt i serieprogrammet "Midt på lyse natta").

Hør i NRKs nettspiller

Forbrytelse lønner seg aldri: Stemmen fra graven (8:8)

En hørespillserie i åtte episoder om mesterdetektiven Knut Gribb, forfattet og dramatisert av Nils Nordberg. I rollene medvirker Tor Stokke (Knut Gribb), Knut Risan, Eli Anne Linnestad og Rolf Just Nilsen. (Sendt i serieprogrammet "Midt på lyse natta").

Hør i NRKs nettspiller

Del:

Search