Den svarte flekken (1966)

Barn, Spenning | 1 time, 35 minutter
Rating:
0/10

Handling

Hørespill for barn i fire deler av Harry Kullmann. Barbro og Daniel har det tøft hjemme og blir med i en gjeng som etter hvert havner i trøbbel med politiet.

Oversatt og dramatisert av Babbis Friis Baastad. Instruktør: Erik Lassen. Teknisk regi: Anne Marthe Albers. Forteller er Helge Sverre Nesheim. Sendt i Femmer'n.

 

Den svarte flekken (1:4)

Søskenparet Barbro og Daniel er vokst opp i en mørk bakgate i Stockholm. Foreldrene krangler, de har lite penger og søsknene drives ut på gatene, søkende etter spenning. Men det blir litt vel spennende når de sammen med to venner befinner seg i en stjålet bil med politiet etter seg. I rollene medvirker blant andre Hans Jakob Kinge (Daniel), Viva Mørk (Barbro), Knut Risan (Støten) og Ulf Wengård (Figge). (1:4)

Hør i NRKs nettspiller

Den svarte flekken (2:4)

Daniel, Barbro, Støten og Figge har politiet etter seg. De kjører gjennom en politisperring og midt i mot kommer det en stor lastebil... I rollene medvirker blant andre Hans Jakob Kinge (Daniel), Viva Mørk (Barbro), Knut Risan (Støten) og Ulf Wengård (Figge). (2:4)

Hør i NRKs nettspiller

Den svarte flekken (3:4)

Etter ulykken ved veisperringen, ligger to politimenn hardt skadet på sykehus. Barbro sliter med dårlig samvittighet og vil melde dem alle til politiet. I rollene medvirker blant andre Hans Jacob Kinge (Daniel), Viva Mørk (Barbro), Knut Risan (Støten) og Helge Reiss (Klas). (3:4)

Hør i NRKs nettspiller

Den svarte flekken (4:4)

Daniel og Barbro blir lurt av Støten til å være med på innbrudd, men hva skjer når politiet kommer? I rollene medvirker blant andre Hans Jakob Kinge (Daniel), Viva Mørk (Barbro), Ulf Wengård (Figge) og Knut Risan (Støten). (4:4)

Hør i NRKs nettspiller

Del:

Anbefalte hørespill

Search