Romskipet Johannes Kepler (1977)

Barn, Spenning | 1 time, 29 minutter
Rating:
0/10

Handling

Et fantastisk og spennende science fiction-hørespill for barn i fire deler. Dramatisert for radio av Jon Bing etter boka "Spaceship Medic" av Harry Harrison. Romskipet Johannes Kepler er på vei fra Jorda til Mars, da det plutselig skjer noe ... Instruktør: Paul Skoe. Teknisk regi: Odd Asbjørn Ekseth. Musikk: Tangerine Dream. Sendt i Barnetimen.

 

Katastrofealarm

Unge Donald Chase jobber som lege om bord i passasjerfergen Johannes Kepler, som er på vei til Mars. Et sammenstøt med en meteoritt får store konsekvenser og tvinger Donald til å ta ansvar for ferden videre.

Hør i NRKs nettspiller

Solstormen

Etter sammentreffet med meteoritten, har romskipet Johannes Kepler kommet ut av kurs. Så kommer varslet om en dødbringende solstorm som om kort tid vil treffe skipet. Den unge legen Donald Chase trenger all den hjelp han kan få.

Hør i NRKs nettspiller

Mot åpent verdensrom

Ved hjelp av morsekode, fikk romskipet Johannes Kepler endelig kontakt med Mars. Men de har vært for lenge ute av kurs og har ikke nok drivstoff til å korrigere kursen - og er dermed på vei ut i åpent verdensrom. Hvordan skal Donald Chase og hans hjelpere løse dette?

Hør i NRKs nettspiller

Mytteri

En dødelig epidemi har rammet flere av passasjerene på romskipet Johannes Kepler. Oberstløytnant Mathew Briggs har ingen tro på at den unge legen Donald Chase er den rette til å redde skip og passasjerer og gjør mytteri. Vil romskipet noen gang komme frem til Mars?

Hør i NRKs nettspiller

Del:

Anbefalte hørespill

Search