De døde sover lett (1985)

Spenning, Krim, Grøsser | 1 time
Rating:
0/10

Handling

«De døde sover lett, kjære. Og de kan være ensomme også...»

Forleggeren George Pendleton har alt han ønsker seg i livet, makt, penger, posisjon. Men en glemt grav på en dyster kirkegård og en død kvinnes stemme i en telefon som er frakoblet, ryster grunnvollen i hans trygge liv og sender ham hodestups ut i en mørk, stormfull London-kveld. Til den eneste person som kan forklare det som synes uforklarlig, ja overnaturlig - den eksentriske, men skarpsindige Dr. Gideon Fell.

Oversatt av Helge Hagerup. Instruktør: Nils Nordberg. Teknisk regi: Bjørn Larsson og Odd Johan Nilsen. Annonsering ved Lillibeth Lunde. Sendt i Møte med mysteriet, en serie klassiske radiogrøssere av John Dickson Carr.

 

Stemmen i telefonen (1:2)

George Pendleton skulle har giftet seg med Mary Ellen Kimball, men hun var fattig og han ville bli rik. En dag finner han graven hennes på kirkegården. Samme kveld har han en opplevelse så skremmende at den jager ham ut av hans eget hus. Og som så mange mennesker med et uforklarlig problem finner han veien til amatørdetektiven dr. Gideon Fell.

Hør i NRKs nettspiller

Kirkegårdsleire (2:2)

Telefonen var frakoblet, og likevel hørte George Pendleton stemmen til Mary Ellen, som døde for mange år siden. Men de døde sover lett. Og de kan være ensomme også. Hva kommer Pendleton til å se i huset sitt denne kvelden? Dr. Fell bestemmer seg for å finne det ut ...

Hør i NRKs nettspiller

Del:

Search