Mistenkelig dødsfall (1982)

Spenning, Krim, Politi-serien | 2 timer, 55 minutter
Rating:
0/10

Handling

Hørespill i fem episoder av Johs. Solberg. Handlingen foregår i en middels stor by på Østlandet i begynnelsen av 70-årene. Vi følger noen politifolk i arbeid med en del saker, bl.a. en skapsprengning og et mystisk likfunn.

Instruktør: Nils Nordberg. Teknisk regi: Odd Asbjørn Ekseth. 

De som er med: Pål Skjønberg (Førstebetjent Kristian Lier), Bjørn Sundquist (Politibetjent Øyvind Bjerke), Hildegunn Eggen (Politikonstabel Eva Brun), Dan Fosse (Antonsen), Anne-Lise Tangstad (Fru Lier), Sigmund A. Simonsen (Vaktsjefen), Øistein Wiik og Hallvard Lydvo (Konstablene). Ellers medvirker: Else Gro Waallann, Geo von Krogh, Atle Merton, Julie Øksnes, Trond Brænne, Asbjørn Toms, Hilde Olaussen, Nils Bernt Olsen og Dag Sandvik.

 

Nattevakt (1:5)

Forfatteren av denne nye norske kriminalserien har selv vært politimann, og gir her et bilde av hvordan det er å arbeide ved politikammeret i en middelstor norsk by - med en stadig strøm av saker, ran, skapsprengning... Ja, det som verre er.

Hør i NRKs nettspiller

Etterforskning (2:5)

"Nå kommer det viktigste, ja, selve mysteriet: Dødsårsaken er ikke drukning, kvelning eller bruddskader, ingen ting sånt. Men hjerneblødning".

Hør i NRKs nettspiller

Identifisering (3:5)

"Der har vi i hvert fall en forklaring på dødsårsaken - at hun ikke var druknet. Men hvorfor senke liket i sjøen? ... Hva om denne Eli Nilsen - også etter at hun var død - var i stand til å skremme vettet av noen?"

Hør i NRKs nettspiller

Gravåpning (4:5)

"En type i mørk kappe og alpelue steig ut. Først gikk han bort til stupet og kikka ned i sjøen. Så kjørte han bilen helt bort til kanten, gikk ut og... Det er det verste jeg har sett... Han dytta Mercedesen utfor stupet".

Hør i NRKs nettspiller

Opprulling (5:5)

"En pistolkule! Vel-vel, slik må det ha gått for seg. Blodflekken i stolen der, og kulen i veggen. Iversen ble drept akkurat på dette stedet".

Hør i NRKs nettspiller

Del:

Search