Jungelboka (1961)

Barn, Spenning, Eventyr | 2 timer, 55 minutter
Rating:
0/10

Handling

Hørespillserie for barn, basert på fortellingene av Rudyard Kipling. Menneskebarnet Mowgli blir fostret opp av ulver i den indiske jungelen. Oversatt av Kari Sjønsberg. Instruktør: Erik Lassen. Teknisk regi: Jahn Erik Joveng.

 

Mowgli kommer til jungelen (1:5)

Et hørespill i fem episoder for barn av Rudyard Kipling, oversatt av Kari Skjønsberg. Et forlatt menneskebarn, Mowgli, blir oppfostret av ulver i den indiske jungelen. - Men ikke alle jungelens dyr møter han med velvilje. I rollene medvirker blant andre Harald Heide Steen (Fortelleren), Birgit Strøm (Mowgli), Astrid Sommer (Ulvemor) og Odd Borg (Ulvefar). (Sendt i Barnetimen).

Hør i NRKs nettspiller

Mowgli og apene (2:5)

Et hørespill i fem episoder for barn av Rudyard Kipling, oversatt av Kari Skjønsberg. Et forlatt menneskebarn, Mowgli, blir oppfostret av ulver i den indiske jungelen. - Men ikke alle jungelens dyr møter han med velvilje. I rollene medvirker blant andre Harald Heide Steen (Fortelleren), Birgit Strøm (Mowgli), Jack Fjeldstad (Baloo) og Lars Nordrum (Baghera). (Sendt i Barnetimen).

Hør i NRKs nettspiller

Mowgli blir utstøtt av flokken (3:5)

Et hørespill i fem episoder for barn av Rudyard Kipling, oversatt av Kari Skjønsberg. Et forlatt menneskebarn, Mowgli, blir oppfostret av ulver i den indiske jungelen. - Men ikke alle jungelens dyr møter han med velvilje. I rollene medvirker blant andre Harald Heide Steen (Fortelleren), Birgit Strøm (Mowgli), Lars Nordrum (Bagheera) og Rolf Søder (Shere Kahn). (Sendt i Barnetimen).

Hør i NRKs nettspiller

Mowgli og tigeren (4:5)

Et hørespill i fem episoder for barn av Rudyard Kipling, oversatt av Kari Skjønsberg. Et forlatt menneskebarn, Mowgli, blir oppfostret av ulver i den indiske jungelen. - Men ikke alle jungelens dyr møter han med velvilje. I rollene medvirker blant andre Harald Heide Steen (Fortelleren), Birgit Strøm (Mowgli), Lars Nordrum (Bagheera) og Lasse Kolstad (Gråbror). (Sendt i Barnetimen).

Hør i NRKs nettspiller

Mowgli og menneskene (5:5)

Et hørespill i fem episoder for barn av Rudyard Kipling, oversatt av Kari Skjønsberg. Et forlatt menneskebarn, Mowgli, blir oppfostret av ulver i den indiske jungelen. - Men ikke alle jungelens dyr møter han med velvilje. I rollene medvirker blant andre Harald Heide Steen (Fortelleren), Birgit Strøm (Mowgli), Lars Nordrum (Bagheera) og Leif Enger Hathi). (Sendt i Barnetimen).

Hør i NRKs nettspiller

Del:

Anbefalte hørespill

Search