Hundre og en dalmatinere (1962)

Barn | 2 timer, 55 minutter
Rating:
0/10

Handling

Hørespillserie for barn av Dodie Smith, oversatt av Kari Skjønsberg. Dalmatinerne Pongo og Perdita får sitt første valpekull på femten valper, og lykken ser ut til å smile til dem og eierne Roger og Anita. Helt til valpene blir bortført av Cruella de Vil. Instruktør: Erik Lassen. Teknisk regi: Jahn Erik Joveng.

 

Hjemme hos Pongo og Missis (1:5)

Et hørespill i fem deler for barn av Dodie Smith, oversatt av Kari Skjønsberg. Da dalmatinerne Pongo og Missis får sitt første valpekull på hele 15 valper, ser lykken ut til å smile både til dem og eierne --- I rollene medvirker blant andre Elna Hallenberg Næss (Fortelleren), Lars Nordrum (Pongo) og Ingerid Vardund (Missis). (Sendt i Barnetimen).

Hør i NRKs nettspiller

Hvor er valpene? (2:5)

Et hørespill i fem episoder for barn av Dodie Smith, oversatt av Kari Skjønsberg. Pongo og Missis' verste anelser er gått i oppfyllelse. Mens de var på tur i parken har hjelperne til Cruella de Vil stjålet de 15 valpene deres. Pongo og Missis er fortvilet. Cruella de Vil elsker nemlig kåper av hundepels. I rollene medvirker blant andre Elna Hallenberg Næss (Fortelleren), Lars Nordrum (Pongo) og Ingerid Vardund (Missis). (Sendt i Barnetimen).

Hør i NRKs nettspiller

På veg til valpene (3:5)

Et hørespill i fem episoder for barn av Dodie Smith, oversatt av Kari Skjønsberg. Valpene er forsvunnet. Pongo og Missis er sikre på at det er Cruella de Vil som har stjålet dem for å lage seg kåpe av hundepelsen. Gjennom skumringsbjeffet får de vite at valpene er sett på gården til brødrene Skumlerud, og midt på natten drar de av sted for å redde valpene. I rollene medvirker blant andre Elna Hallenberg Næss (Fortelleren), Lars Nordrum (Pongo) og Ingerid Vardund (Missis). (Sendt i Barnetimen).

Hør i NRKs nettspiller

På flukt med 99 valper (4:5)

Et hørespill i fem episoder for barn av Dodie Smith, oversatt av Kari Skjønsberg. Da Pongo og Missis kommer fram til Svartgården oppdager de at brødrene Skumlerud ikke bare har stjålet de 15 valpene deres. I alt er det nå 99 valper som må reddes. Og det raskt, for Cruella de Vil vil ha dalmatinerpelskåpene sine med en gang. I rollene medvirker blant andre Elna Hallenberg Næss (Fortelleren), Lars Nordrum (Pongo) og Ingerid Vardund (Missis). (Sendt i Barnetimen).

Hør i NRKs nettspiller

Hjemme igjen (5:5)

Et hørespill i fem episoder av Dodie Smith, oversatt av Kari Skjønsberg. Med hjelp fra Obersten og Løytnant Tib har Pongo, Missis og de 99 dalmatinervalpene greid å rømme fra Svartgården. Hunder over hele Sør-England står klare til å hjelpe dem. Men veien til London er lang, og Cruella de Vil er på sporet av dem. I rollene medvirker blant andre Elna Hallenberg Næss (Fortelleren), Lars Nordrum (Pongo) og Ingerid Vardund (Missis). (Sendt i Barnetimen).

Hør i NRKs nettspiller

Del:

Search