Piken med bambusfløyten (1968)

Barn | 1 time, 34 minutter
Rating:
0/10

Informasjon

Hør hos NRK

Handling

Hørespill for barn i fire deler av Edith Thronsen Ranum.

Hovedpersonen Vibeke er 12-13 år. Hun er den eneste umusikalske i en meget musikkinteressert familie. Selv om hun tar sitt monn igjen på andre felter, blir dette etter hvert et problem for henne. En dag beslutter foreldrene å ta til seg en egyptisk jente jevnaldrende med Vibeke og broren Rikard. Vibeke gleder seg vilt til å få en søster, men da Amina kommer viser det seg at hun er utpreget musikalsk. Konfliktene tårner seg opp for Vibeke, og saken tar en dramatisk vending ...

Instruktør: Edith Thronsen Ranum. Teknisk regi: Egil Johan Damm. Sendt i Barnetimen.

 

Trusselen (1:4)

Vibeke og Rikard er tvillinger på 12 år. Hele familien er glad i musikk og kan spille, bortsett fra Vibeke. Hun føler seg utenfor, men en dag skjer det noe...I rollene medvirker bl.a.: Yngvil Kiran (Vibeke), Svein Wickstrøm (Rikard) og Elsa Isefiær (mor).

Hør i NRKs nettspiller

Hevnen (2:4)

Vibeke kunngjør at hun og Amina skal spille sammen på elevkonserten, men det viser seg at hun ikke blir god nok i tide. Når Amina imponerer, tar misunnelsen over for Vibeke. I rollene medvirker bl.a.: Unni Evjen (Amina), Yngvil Kiran (Vibeke) og Brett Borgen (Marianne).

Hør i NRKs nettspiller

Flukten (3:4)

Bambusfløyten er borte, og Vibeke er redd for at hun skal bli tatt. Hun bestemmer seg derfor for å rømme. I rollene medvirker bl.a.: Brett Borgen (Marianne), Unni Evjen (Amina) og Yngvil Kiran (Vibeke).

Hør i NRKs nettspiller

Offeret (4:4)

Marianne og Amina bestemmer seg for å lete etter Vibeke. Som rømling får Vibeke seg en vekker. I rollene medvirker bl.a.: Unni Evjen (Amina), Brett Borgen (Marianne) og Yngvil Kiran (Vibeke).

Hør i NRKs nettspiller

Del:

Search