Snøsøsteren (2018)

Barn | 3 timer, 52 minutter
Rating:
0/10

Handling

Snøsøsteren - hørespillserie for hele familien basert på boken til Maja Lunde.

Julian synes julaften er den beste dagen i året. Men i år er han redd julen er avlyst. Etter at storesøsteren til døde i sommer, virker det som moren og faren til Julian har glemt at det snart er jul. Sorgen har tatt overhånd. Men så en dag møter Julian den livsglade juleelskeren Hedvig, og han begynner å tro det kan bli jul likevel. Men det er noe mystisk med det gamle huset som Hedvig bor i. Og hvem er den underlige gamle mannen som stadig dukker opp?

 

Møtet (1:9)

Julian møter en jente han aldri har sett før, men det virker som hun kjenner ham. Hva er det med denne underlige jenta som kaller seg Hedvig?

Hør i NRKs nettspiller

Huset (2:9)

Julian synes huset til Hedvig er fantastisk flott. Alle rommene er julepyntet fra gulv til tak. Men det er noe rart med huset.

Hør i NRKs nettspiller

Mystiske mannen (3:9)

Julian oppdager en mann som lusker rundt huset til Hedvig. Og hvorfor er familien til Hedvig aldri hjemme når Julian er på besøk?

Hør i NRKs nettspiller

Bassenget (4:9)

Julian ser at den mystiske mannen har nøkkel til Hedvigs hus. Hedvig sitt størst ønske er å lære å svømme, så Julian tar henne med i svømmehallen. Men når de er i vannet, går det ikke helt som Julian hadde håpet på.

Hør i NRKs nettspiller

Forfølgelsen (5:9)

Julian følger etter den mystiske mannen for å finne ut hvem han er. Og hvorfor er Hedvig så hemmelighetsfull når Julian spør henne om nøkkelmannen?

Hør i NRKs nettspiller

Vennskapet (6:9)

Nå er det 3 dager igjen til julaften og foreldrene til Julian har enda ikke pyntet huset. Han har mistet alt håp om at det vil bli jul. I sin fortvilelse er ikke Julian hyggelig med de rundt seg, og vennskapet til Hedvig stå på spill.

Hør i NRKs nettspiller

Forsvinningen (7:9)

Julian har ikke vært snill med Hedvig. Han angrer skikkelig og vil be om unnskyldning. Men hvor er Hedvig blitt av? Huset hennes er ikke det samme lenger. Det ser ubebodd ut.

Hør i NRKs nettspiller

Skøyteturen (8:9)

Julian får vite hva som skjedde med Hedvig og hvorfor hun har vært så underlig. Men Julian har ikke gitt opp håpet å treffe henne igjen.

Hør i NRKs nettspiller

Julaften (9:9)

Må Hedvig dra? Vil det bli jul hjemme hos Julian slik som han ønsker det? Og hva med moren og faren, er de fortsatt kopier av seg selv uten følelser? Klarer Julian og bli venn med John igjen?

Hør i NRKs nettspiller

Del:

Search