Jims frisørsalong (1995)

Komedie | 2 timer
Rating:
0/10

Handling

En helsprø radioføljetong fra Nesten Virkeligheten av De Gyngende Seismologer. Hørespill i fem deler om en helt unik frisørsalong: Her møter du merkelige kunder og bisarre situasjoner som både er opp-ned og bak-frem på samme tid. Instruktør: Else Michelet. Teknisk regi: Sture Bakke.

 

Jim får en kompanjong (1:5)

Jim har en helt vanlig arbeidsdag i frisørsalongen sin. Bortsett fra et ran, der han blir frastjålet 12 kroner og 50 øre, et gammelt ukeblad, og sine egne klær. Men hell i uhell; Jim får en kompanjong som vil hjelpe til i salongen. I rollene møter du: Kim Haugen, Marie Louise Tank, Rune Andersen og Are Kalvø.

Hør i NRKs nettspiller

Frisør-aid (2:5)

Jims nye kollega har kommet med en splitter ny forretningsidé som skal sikre at det kommer til å klirre rikelig i kasseapparatet: Frisør-aid til støtte for beverbarnas ve og vel! I rollene møter du: Kim Haugen, Marie Louise Tank, Rune Andersen og Are Kalvø.

Hør i NRKs nettspiller

Hjemfrisør-bilen (3:5)

Jordal kommer med en ny idé: en hjemfrisør-bil må være den ultimate suksess! I salongen må Jim hanskes med det vanlige utvalget av helt uvanlige kunder. I rollene møter du: Kim Haugen, Marie Louise Tank, Rune Andersen og Are Kalvø.

Hør i NRKs nettspiller

Jim og The Royal Lounge (4:5)

Jordal aner at Jim må rette seg mot nye kunder, og en frisørstol ment for kongelige skal virkelig sette salongen på kartet. I rollene møter du: Kim Haugen, Marie Louise Tank, Rune Andersen og Are Kalvø.

Hør i NRKs nettspiller

Den revede hundesalongen (5:5)

Når Jordal foreslår å starte en hundesalong setter Jim ned foten. Det er bare det at nye visittkort, skilt, stoler, ny innredning og nye frisørdrakter allerede er bestilt ... Som om ikke det var ille nok får Jim og Jordal greie på at det er planlagt å lage en ny riksvei der salongen ligger. I rollene møter du: Kim Haugen, Marie Louise Tank, Rune Andersen og Are Kalvø.

Hør i NRKs nettspiller

Del:

Search