Otter tre to kaller (1959)

Barn, Spenning | 1 time, 19 minutter
Rating:
0/10

Informasjon

Hør hos NRK

Handling

Hørespill for barn og ungdom i tre deler, etter en bok av Leif Hamre. Den erfarne fenrik Geir Gran skal fly over Finnmarksvidda sammen med nybakt sersjant Petter Hovden. Flyet får motortrøbbel og de må hoppe ut i fallskjerm. Det blir en tøff kamp om overlevelse under barske værforhold. Dramaturg: Gunnar Lie. Regissør: Knut M. Hansson. Med Tor Stokke og Helge Reiss i hovedrollene. Forteller: Leif Enger. Sendt i Barnetimen.

 

Nødrop fra vidda (1:3)

Fenrik Geir Gran vekkes av en telefon på Bodø flystasjon, og blir utkalt til å fly et ambulanseoppdrag til Kirkenes. Han tar med seg den ferske sersjanten Petter Hovden. Det er vinter og dårlig vær og når motoren på flyet begynner å fuske blir de tvunget til å hoppe ut i fallskjerm. De kommer bort fra hverandre i uværet men klarer etter hvert å finne sammen.

Hør i NRKs nettspiller

Storm på vidda (2:3)

I fallet etter fallskjermhoppet blir Petter skadet. Geir må bygge hytte, sørge for varme og mat og i tillegg ta seg av Petter. Stormen ser ikke ut til å gi seg, men Geir bestemmer seg likevel for å gå ut og finne flyet. Det blir skjebnesvangert. Geir får store vanskeligheter med å finne tilbake til Petter i hytta. Mens de venter på å bli funnet må de finne ut måter å skaffe seg mat på.

Hør i NRKs nettspiller

Reddet (3:3)

Været blir bedre men Geir og Petter våkner av en uhyggelig lyd. En sulten ulveflokk har oppdaget dem. Gjennom natta må de holde seg våkne og sørge for at bålet brenner. Mens ulvene kommer nærmere jobber Redningssentralen med å få letemannskapene ut i terrenget.

Hør i NRKs nettspiller

Del:

Anbefalte hørespill

Search