Gudenes redningsmann (1992)

Barn, Spenning | 2 timer, 25 minutter
Rating:
0/10

Handling

Spennende hørespill for barn og ungdom i fem deler, etter boka "Erik Menneskesønn" av Lars-Henrik Olsen. Tretten år gamle Erik blir hentet til gudenes verden i Åsgard. Bli med Erik på hans spennende og farlige reise gjennom den nordiske mytologien. Dramatisert av Tine Thomassen. Instruktør: Steinar Berthelsen. Musikk: Morten Halle. Teknisk regi: Tormod Nygaard. Sendt i Barnetimen.

 

Gudenes redningsmann (1:5)

I Åsgard, der de gamle gudene bor, er Iduns epler borte og gudene eldes. Odin sender Tor til jorden for å hente et menneske som kan hjelpe dem. Med torden og brak kommer Tor og tar med seg Erik. Han skal bli gudenes redningsmann.

Hør i NRKs nettspiller

Gudenes redningsmann (2:5)

Før Erik kan dra til Jotunheimen for å finne Idun og eplene, er det mye han må lære og mange han må møte. Den han er mest glad for å møte, igjen og igjen, er Trud. Det er mindre hyggelig med Midgardsormen.

Hør i NRKs nettspiller

Gudenes redningsmann (3:5)

Jakten på Idun og eplene kan starte. Erik og Trud er klare for det store eventyret.

Hør i NRKs nettspiller

Gudenes redningsmann (4:5)

Erik og Trud har kommet til Mimes brønn i underverdenen for å søke råd hos Mime, æsenes orakel. Han ble halshugget for lenge siden, og det er bare hodet som er igjen av ham.

Hør i NRKs nettspiller

Gudenes redningsmann (5:5)

Ved å late som de er Tjalve og Roskva kommer Trud og Erik seg videre mot den siste utfordringen, å møte han som holder Idun fanget.

Hør i NRKs nettspiller

Del:

Anbefalte hørespill

Search