Uventet gjest (1983)

Spenning, Krim | 1 time, 28 minutter
Rating:
0/10

Handling

Kriminalspill i to deler av Agatha Christie. Det er en tåkete høstkveld i Sør-Wales. Michael Starkwedder kjører bilen sin i grøfta i nærheten av et øde hus. I huset finner han en kvinne med en pistol i hånden, ved siden av en død mann i rullestol.

Tilrettelagt for radio av Gordon House. Oversatt av Nils Nordberg. Instruktør: Erik Lassen. Teknisk regi: Jan Erik Hoel. Annonsering ved Frederik Ravn.

 

Uventet gjest (1:2)

Et hus omgitt av tåke, en uventet gjest som finner en død mann og en kvinne som tilstår å ha myrdet ham ... Dette er opptakten til en kriminalgåte i typisk Agatha Christie-stil. I rollene hører vi blant andre Kai Remlov (Michael Starkwedder), Unni Evjen (Helen Warwick), Per Christensen d.e. (kriminalbetjent Thomas) og Wenche Foss (Mrs. Warwick).

Hør i NRKs nettspiller

Uventet gjest (2:2)

Planen med å få det til å se ut som om Richard Warwick ble myrdet av John MacGregor later til å skulle lykkes. Men dersom politiet undersøker nærmere fingeravtrykkene på bordplaten i mordværelset, vil de finne at det var en annen gjest der den tåkete kvelden ... I rollene hører vi blant andre Kai Remlov (Michael Starkwedder), Unni Evjen (Helen Warwick), Per Christensen d.e. (kriminalbetjent Thomas) og Per Jansen (overkonstabel Llewellyn). Resymé ved Nils Nordberg.

Hør i NRKs nettspiller

Del:

Search