De fortaptes hus (1993)

Spenning, Krim | 1 time, 26 minutter
Rating:
0/10

Informasjon

Hør hos NRK

Handling

En radiofortelling i to deler etter en roman av Sven Elvestad. I og rundt repslagerens hus, hvor det bor noen fattige familier, utspiller det seg i oktobermørket et rystende kriminaldrama. Dette er en stemningsfull beretning, med en atmosfære som kan kjennes igjen fra blant andre "Jernvognen", som Sven Elvestad skrev under sitt berømte pseudonym Stein Riverton. Lydtekniker Jan Erik Hoel har skapt en radiofonisk komposisjon som har elementer både av radioteater og opplesning, men som likevel er egenartet og annerledes. Tilretteleggelse, instruksjon og teknisk regi: Jan Erik Hoel. Annonsering ved Lillibeth Lunde.

 

Maria (1:2)

Repslagerens hus ligger ved bygrensen, et hus med dårlig ord på seg. Det blir sagt at huset oftere hører dødsralling enn spebarnsskrik. En ung kvinne blir funnet skutt og drept i en stor sandhaug ikke langt unna.

Hør i NRKs nettspiller

Risanen (2:2)

Den merkelige, magre mannen som har flyttet inn i repslagerens hus, viser en særlig interesse for mordet. Han skaper uro med sine spørsmål og bemerkninger. Men hva er egentlig hans hensikter?

Hør i NRKs nettspiller

Del:

Search