Hei igjen (1989)

Barn, Spenning | 1 time, 38 minutter
Rating:
0/10

Handling

Hørespill for ungdom i tre deler, signert svensken Bernt Danielsson. Vår helt var slett ikke død. Vi møter ham igjen der vi forlot han: hjemme i hans egen stue. Da var han mer død enn levende. Nå er formen atskillig bedre - enda han har vært kjeppjaget av gangstere gjennom halve Sør-Amerika. Og noen av dem var av det yppige, veldreide slaget. Vår mann tar oss med på en spennende reise med revolvergorillaer og bombemenn i hælene, og hvor vakre kvinner og god mat serveres som hvilepunkter i racet som ellers bare kan oppleves i spionfilmer. Rio og karneval er ikke nødvendigvis hva man kan forvente ... Hørespillserien er et drama, en komedie, en tragikomedie og PARODI på spionthrilleren - formet som en lang monolog. "Hei igjen" er en frittstående fortsettelse av "Takk og farvel".

Instruktør: Nicole Macé. Teknisk regi: Terje Hellem. De som er med: Kai Remlov (Fortelleren), Magnus Nielsen (Vennen), Unn Vibeke Hol (Carola), Pia Tellefsen (Grace). Ellers medvirker: Cecilie Fangel (Kvinnestemme), Eyolf Soot Kløvig (Fly me to the Moon), John Sigurd Kristensen (Lytter), Kyrre Haugen Bakke (Mannsstemme). Annonsering ved Leif Dubard. Sendt i Ungdomsteatret.

 

Hei igjen (1:3)

Vår venn fra "Takk og farvel" er en av dem skjebnen og internasjonale spioner ikke kan la være i fred. For oss kan det virke uforståelig. Til tross for en viss sjarm er han ganske arrogant – ikke minst overfor oss. Likevel, vi henger med og får denne gangen en uventet, lang og hendelsesrik reise til eksotiske steder og personer. 

Hør i NRKs nettspiller

Hei igjen (2:3)

Hvem kunne ikke tenkt seg en utflukt til Rio i karnevalstida? Fengende rytmer og mottakelseskomité av skjønn kvinne ved navn Grace. Vår venn hadde også satt pris på det – hvis det hadde vært frivillig. Nå er han i Rio, bragt dit av tvilsomme typer. Kvinner, vin og dans er ikke alltid til det beste.

Hør i NRKs nettspiller

Hei igjen (3:3)

Rio og karneval er ikke nødvendigvis hva man forventer. Vår venn er i Rio utsatt for vakre kvinner og konstante trusler og anslag mot liv og helse. Det verste er at han ikke vet hvorfor han er der, hva metropolens skurker og spioner ønsker av ham.

Hør i NRKs nettspiller

Del:

Anbefalte hørespill

Search