Takk og farvel (1989)

Barn, Spenning | 1 time, 44 minutter
Rating:
0/10

Handling

Hørespill for ungdom i tre deler, signert svensken Bernt Danielsson. Mannen som forteller sin historie er ikke helt til å stole på. Vi tror han fortrenger, forskyver i hukommelsen for å gjøre inntrykk. Han har et sjelsliv forstyrret av James Bond og liknende helter. Er uhøflig mot oss lyttere som han er absolutt avhengig av. Samtidig er det ikke tvil om at han har en slags sjarm. Han sjekket f.eks. Kvinnen. Vi tror han gjorde det. Akkurat Kvinnen er et mysterium i historiene hans. Kanskje bare et produkt av fantasi og ønske om en tøffere og farligere identitet. Samtidig hender det jo faktisk mye ... Hørespillserien er et drama, en komedie, en tragikomedie og PARODI på spionthrilleren - formet som en lang monolog.

Instruktør: Nicole Macé. Teknisk regi: Odd Johan Nilsen. De som er med: Kai Remlov (Fortelleren), Mari Maurstad (Kvinnen), Janny Hoff Brekke (Valencia). Annonsering ved Svanhild Mundheim. Sendt i Ungdomsteatret.

 

Takk og farvel (1:3)

Holder du deg på den trygge siden av tilværelsen, møter du få overraskelser. Med en vågal innstilling virvles du lett inn i hendelser som ligner på en James Bond-film. Vår venn i denne hørespillserien forelsker seg i en kvinne i Paris. Det får konsekvenser for ham og for oss. Noen må han jo ha å betro seg til? 

Hør i NRKs nettspiller

Takk og farvel (2:3)

Flere betroelser fra en tilværelse hinsidig det pene liv i fedrelandet?

Hør i NRKs nettspiller

Takk og farvel (3:3)

Vår venn takker for vår oppmerksomhet og sier farvel – for denne gang?

Hør i NRKs nettspiller

Del:

Anbefalte hørespill

Search