Trollstenen fra Brisingamen (1990)

Barn, Spenning, Mystikk, Eventyr | 1 time, 59 minutter
Rating:
10/10

Handling

Hør et klipp fra hørespillet:

Hørespillserie for barn og ungdom, etter en bok av Alan Garner. Susan og Colin er sendt til slektninger på landet. Under det idylliske landskapet skjuler det seg en magisk verden med mytiske krefter.

 

Andre hørespill i samme serie:

 - Trollstenen fra Brisingamen (01)
 - Gomraths måne (02)

 

Episode 1 (1:4)

Colin og Susan reiser til slektninger på landet fordi foreldrene skal til India. Under det vakre engelske landskapet skjuler evige krefter seg. Der står ondskapens og godhetens evige krefter mot hverandre og i den kampen får de to engelske barna en rolle de ikke kan slippe unna.

Hør i NRKs nettspiller

Episode 2 (2:4)

Av kjærlighet fikk Frøya Brisingasmykket av dvergene. I det smykket var det en sten med magisk kraft. Loke stjal smykket og mistet det. I dagens England går Susan rundt med et arvestykke med en vakker sten. Rundt henne og broren Colin samler de gode og onde kreftene seg, og Susans smykke synes å være sentrum for interessen.

Hør i NRKs nettspiller

Episode 3 (3:4)

Grensene mellom våre virkelige liv og en mytisk evighet vi bare aner, viskes ut på den engelske landsbygda hvor Susan og Collin er hos slektninger. De tvinges inn i en evig og nådeløs kamp og de to barna er i sentrum for det som skjer både i denne verden og i det hinsidige.

Hør i NRKs nettspiller

Episode 4 (4:4)

Kampen om smykkestenen fra Brisingasmykket tilspisses. Skal Colin og Susan makte den oppgave de ufrivillig har fått i den evige kampen mellom godt og ondt?

Hør i NRKs nettspiller

Del:

Kommentarer ( 1 )

10/10

Andreas Ougland

4 år siden

En av mine favoritter! Anbefales på det sterkeste :)

Anbefalte hørespill

Search