Skatten på sjørøverøya (1992)

Barn, Spenning | 2 timer, 16 minutter
Rating:
0/10

Handling

Hør et klipp fra hørespillet:

Hørespillserie i fem episoder for barn, basert på en roman av Robert Louis Stevenson. Unge Jim Hawkins finner et skattekart og drar på en eventyrlig reise på jakt etter skatten. Dramatisert av John Scotney og oversatt av Ragnar Hovland. Musikk og regi: Åsmund Feidje. Teknisk regi: Arne Barca. I rollene medvirker blant andre Eindride Eidsvold (Jim Hawkins), Rolf Søder (Billy Bones), Nils Ole Oftebro (Sorte Hund) og Espen Skjønberg (Pew). (Sendt i Barnetimen).

 

Det sorte merket (1:5)

Stadig nye generasjoner blir frydefullt med på skattejakt med unge Jim Hawkins og lange John Silver.

Hør i NRKs nettspiller

Sjømannen med ett bein (2:5)

Jim Hawkins fant skattekartet blant tingene til Billy Bones, kartet som blinde Pew var på jakt etter. Med doktor Livesey og godseier Trelawney starter ferden for å finne skatten.

Hør i NRKs nettspiller

Mannen på øya (3:5)

Skattejakten har blitt en kamp for å overleve for Jim Hawkins og noen ærlige menn på Hispaniola. Lange John Silver og flere av mannskapet er sjørøvere av verste slag.

Hør i NRKs nettspiller

Angrepet (4:5)

Kampen i blokkhuset fortsetter. Våre ærlige venner innenfor palisadene kjemper mot sjørøverne utenfor. Det endelige oppgjøret nærmer seg.

Hør i NRKs nettspiller

I fiendens leir (5:5)

Nå skal alt falle på plass. Lange John Silver, skurk og sjarmør, lar seg ikke slå ved første slag. Ben Gunn er ikke bare eremitt og osteelsker, men en slu rev også.

Hør i NRKs nettspiller

Del:

Anbefalte hørespill

Search