Simon fra floden (1987)

Barn, Spenning | 1 time, 44 minutter
Rating:
0/10

Handling

Tegneserie dramatisert som hørespill! Serien er basert på den franske tegneserieromanen "Simon du Fleuve" av Claude Auclair.

Instruktør: Steinar Berthelsen. Teknisk regi: Arnfinn Christensen. Musikk: Stein Eide. De som er med: Lasse Lindtner (Simon), Roy Bjørnstad (Charles), Bjørn Skagestad (Igal), Kjersti Holmen (Estelle), Rolf Arly Lund (En rytter / en mann), Eli Anne Linnestad (Raina), Erik Øksnes (Seremonimester). Sendt i Ungdomsteatret.

 

Kentaurenes klan (1:3)

Simon er på vei til By 3 for å tilintetgjøre et farlig våpen. Han kommer ikke så langt. På veien har han et ublidt møte med "Kentaurenes klan" og han møter Estelle. Kjærlighet, spenning og tragedie i denne radiofoniske tegneserie.

Hør i NRKs nettspiller

Slaven (2:3)

Herrene slavebinder mennesker. Kentaurene er fanget. I et ragnarokk skal slavedriverne tilintetgjøres og slavene befris. Vi følger Simon videre på hans ferd mot By 3 og tilintetgjørelsen av det hemmelige våpenet i vår radiofoniske tegneserie full av kjærlighet og spenning.

Hør i NRKs nettspiller

By 3 (3:3)

I By 3 skal Simon fullføre sin gjerning, ødelegge det farlige våpenet og knuse Herrenes makt. Han skal kjempe for sin kjærlighet til Emeline og det livet de skal leve når kampen er over - men først må kampen kjempes.

Hør i NRKs nettspiller

Del:

Anbefalte hørespill

Search