Ninas hemmelige reise (1981)

Barn, Spenning | 1 time, 7 minutter
Rating:
0/10

Handling

Hørespill for barn i tre deler, av Klaus Hagerup. Nina bygger en legoby da faren kommer inn. Han blir helt oppslukt av leken han også, kommer med forslag og ideer, endrer på borgen og sier hun må ha en borgermester som bestemmer i byen. Om natten drømmer Nina at byen av lego blir levende. Hun blir med på en spennende reise sammen med legofigurene Sebastian og Vibeke, møter sjørøvere, sabelkatter og to rotter, og tar del i kampen for å befri byen fra borgermesterens tyranni og griskhet - et drama som er spennende, forrykende og morsomt på en gang.

Reiseleder og instruktør er Stein Winge, sjåfør og tekniker er Gudrun Gardsjord. Reisefølge er: Per Frisch (Pappa), Janny Hoff Brekke (Mamma), Julie Winge (Nina), Annika With (Vibeke), Knut Walle (Sebastian), Sverre Hansen (Borgermesteren), Kjersti Holmen (Sabelkatten), Peter Lindbæk (Sorte Gryte). Sendt i Barnetimen.

 

Ninas hemmelige reise (1:3)

I første episode får vi høre hvordan Ninas legoby blir til. Vi får høre om bomull i øra og om legofigurene Sebastian og Vibeke som tar med seg Nina inn i legobyen. Der møter vi sjørøveren Sorte Gryte, en altfor vennlig Sabelkatt og en borgermester. Stjålet gull og kruttlapper er ikke minst viktig, så ta plass og bli med i en legobil til en legoborg og alt som der kan hende.

Hør i NRKs nettspiller

Ninas hemmelige reise (2:3)

I andre episode skjer det mer spennende i legoborgen. Sabelkatten lengter etter fløte, borgermesteren forteller en koselig historie som kanskje ikke er så koselig likevel. Vi møter de tapre rottene Dagny og Robin. Og en helt spesiell ost. Bli med Nina på nye eventyr i legoborgen.

Hør i NRKs nettspiller

Ninas hemmelige reise (3:3)

Tredje episode handler om en redningsaksjon og om det Sabelkatten skjulte under pelsen. Dessuten om borgermesterens forferdelige plan, skråtobakkens velsignelse og hvordan det gikk til slutt. Sørg for å ta plass så du kan følge med.

Hør i NRKs nettspiller

Del:

Anbefalte hørespill

Search