Hamlet (1988)

Drama, Krim | 3 timer
Rating:
0/10

Handling

Den blodige beretningen om makt, vold, ensomhet, kjærlighet og død. En kriminalserie i seks episoder av Poul Borum, fritt etter William Shakespeare. Oversatt av Håvard Rem. Instruktør: Harry Guttormsen. Musikk: Åsmund Feidje. Teknisk regi: Sture Bakke. Sendt i Ungdomsteatret.

 

Hamlet (1:6)

Prins Hamlet kommer hjem til sin fars begravelse, og blir samtidig bedt i sin mors bryllup. En kriminalserie i seks episoder av Poul Borum, fritt etter William Shakespeare.

Hør i NRKs nettspiller

Hamlet (2:6)

Hamlet blir oppsøkt av sin fars gjenferd og blir bedt om å hevne mordet på han. En kriminalserie i seks episoder av Poul Borum, fritt etter William Shakespeare.

Hør i NRKs nettspiller

Hamlet (3:6)

Hamlet har en plan og lar en omreisende skuespillertrupp sette opp teaterstykket "Mordet på Gonzago". En kriminalserie i seks episoder av Poul Borum, fritt etter William Shakespeare.

Hør i NRKs nettspiller

Hamlet (4:6)

Hamlet krangler med sin mor, dronning Gjertrud, som har giftet seg med onkelen og sviktet hans far. En kriminalserie i seks episoder av Poul Borum, fritt etter William Shakespeare.

Hør i NRKs nettspiller

Hamlet (5:6)

Laertes, sønn til Polonius, kommer tilbake for å hevne sin far og sin søster. En kriminalserie i seks episoder av Poul Borum, fritt etter William Shakespeare.

Hør i NRKs nettspiller

Hamlet (6:6)

Ofelia begraves, Hamlet og Laertes kommer i klammeri. En kriminalserie i seks episoder av Poul Borum, fritt etter William Shakespeare.

Hør i NRKs nettspiller

Del:

Search