Frendeløs (1989)

Barn, Spenning | 2 timer
Rating:
0/10

Handling

Hørespillserie for barn, dramatisert av Lars Vik, etter en bok av Hector Malot. Foreldreløse Remi blir åtte år gammel solgt til den vandrende gjøgleren Vitalis, fordi fosterfaren ikke vil fø på ham lenger. Instruktør: Pål Øverland. Teknisk regi: Terje Hellem. Musikk: Guttorm Guttormsen.

 

Frendeløs (1:4)

Ikke visste Remi at han var hittebarn. Han trodde han bodde trygt hos mor Barberin. Verden faller sammen rundt Remi den dagen faren sier at de ikke kan fø på Remi lenger. Han blir leid ut til den vandrende gjøgleren Vitalis, og en ny tilværelse begynner.

Hør i NRKs nettspiller

Frendeløs (2:4)

Vitalis har havnet i fengsel og Remi er alene med dyrene. Hvordan skal han overleve alene? Kommer Vitalis tilbake til ham? Remi møter nye mennesker, nye gleder og nye sorger. Tanken på hvem som er hans riktige foreldre blir sterkere og sterkere. Når alt ser som verst ut, kan det plutselig hende noe som er lyst og godt.

Hør i NRKs nettspiller

Frendeløs (3:4)

I snøstormen dør Vitalis, og det gjør nesten Remi også. På sykehuset treffer han Mattia igjen. Han kan spille fiolin, og sammen begir de seg ut på veien for å tjene penger som vandrende musikanter.

Hør i NRKs nettspiller

Frendeløs (4:4)

London er blitt en stor skuffelse for Remi. De som sier de er foreldrene hans er slett ikke pene, bra mennesker. Det er noe fordekt ved dem. Det spørs om Remi og Mattia blir i London - for tro om ikke dette er en historie med lykkelig slutt ...

Hør i NRKs nettspiller

Del:

Anbefalte hørespill

Search